2016. január 13., szerda

Éjszakai pacsmagolás

A héten rákattantam, hogy újra maszatolós dolgokat akarok alkotni... amióta elköltöztem és nincs asztalom, ez valahogy kimaradt, pedig nagyon szeretem! Nem is találom még minden cuccom, a bélyegzőim például rejtélyes módon eltűntek... erős a gyanúm, hogy a fél pár zoknijaimmal és az eltűnt headsetemmel együtt ülnek valahol egy sarokban és rajtam röhögnek.

Tegnap elmentem a Ferenciek terére a művészellátóba - mwhahaha -, hátha tudok venni 1-2 kincset. Csalódás. Semmijük nincs! Van kb. 5 akvarellfüzet, egyik ótvarabb mint a másik, egyik eladó sem ért hozzá (ja, bocsánat, a kasszás néni igen, de kérdem én, miért ő végzi egy diáklány feladatát a földszinten, miközben az emeleten a művészeti eszközöknél senki nem érti a dolgát??). Ecsetkészlet NINCS. Jaj bocsánat, volt egy DaVinci 3 db-os készlet, de ennyi. Kíváncsiságból körbenéztem más terepen is - bár én maradnék az akvarelles témánál -, hát a rajzceruzákon kívül mindenből hasonlóan gyászos volt a felhozatal. Mindenesetre vettem két akvarellfüzetet meg három ecsetet, a hajam égnek állt az árak láttán, így azt hiszem, innentől rendelni fogok. Mindent. 

Nagyon lelkes voltam, így este - mikor máskor, ha nem 11-kor - nekiláttam előpakolni a motyóim hozzá: gelatos, víztartályos ecset, stencil, gesso, akrilfestékek... majd pizsiben befészkeltem az ágyba, magam elé vettem a kis kartontáblám (köszi, IKEA) és nekiláttam. Nagyjából 1 óra alatt lett meg, de csak mert Miszát folyton arrébb kellett tessékelnem. :D Ez lett a vége :)




A kártya sorsa végül elég sorsszerűen alakult: behoztam ma az irodába, mert be akartam fotózni a blogra, és az egyik kolléganőm nem volt valami jó passzban... kisírt szemekkel jött szembe a folyosón, tehát azt hiszem, a sors akarta, hogy ma behozzam. Remélem, sikerült picit feldobnom a napját :)

1 megjegyzés:

  1. Tök jó, hogy újra alkotsz és milyen kedves tőled, hogy elajándékoztad. :-) Egyébként a legtöbb kreatív boltban annyira nem értenek az árukhoz és felhasználásukhoz, hogy katasztrófa. :/

    VálaszTörlés