2015. május 21., csütörtök

Fekete, fehér, igen, nem :)

A scrapbolt.hu mostanában hirdet meg havi kihívásokat. Tök jó, egyre több ilyen van! :) Ezen is lehet persze nyerni, de abban a rengeteg csodálatos beérkezett pályamű miatt nemigen reménykedem, így nekem marad a nevezés öröme, és a tudat, hogy IDŐRE elkészültem a sajátommal :) Ééés végre közzé is tehetem itt ;)

Ebben a hónapban a kihívás lényege az volt, hogy egy 12"-es oldalon CSAK feketét, fehéret illetve +1 színt alkalmazzunk. Beleértve természetesen a fotót is. A fekete árnyalatai (így ugye a szürke) engedélyezettek, illetve a +1 szín minimálisan eltérő árnyalata is használható, a lényeg, hogy ha az ember rápillant, egyetlen színt lásson a feketén és fehéren kívül.

Nekem mostanában nagy dilinyóm a türkiz, így természetesen erre esett a választásom. Emellett most találtam rá Judit pici kori képére egy macival, ami akkor nagyobb volt, mint ő maga, pedig most már nem is látszik olyan hatalmasnak :) Most Norka szobáját őrzi, így ez a mackó már sok mindent látott az elmúlt lassan 35 évben. A fotó kissé viseltes, de ez akkori előhívás, és úgy gondoltam, így még jobban visszaadja az érzést, amit ez a kép kelt bennem... pedig én ekkor még nem is éltem :)

Az oldalt először gessoval alapoztam, majd türkiz és halványszürke gelatoval színeztem.került rá gessoval pillangós minta (stencil by NCsD), meg gyöngypasztával damaszk minta (szintén NCsD). :) 
Ezt követően bélyegeztem kicsit, majd felkerült a kép, a feliratok, a virág és a jobb felső sarokba a gyurmakeret (gelatoval szürkésítve picit), arra a minialbumhoz nem felhasznált, festett lepedőből kisizzixelt (hej, de szép szó ez) pillangó, és a mostani favoritom, heidi swapp "remember when" feliratú matricája. Nos, ez lett az én pályaművem, remélem, másoknak is fog tetszeni :) Én most nagyon szeretem! (Bár így utólag elnézve, fehér kreppapírból lehetett volna talán még a kép alá tenni egy kicsit de már mindegy :))






3 megjegyzés:

  1. Ez is nagyon szép lett... <3 olyan ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  2. Ez is nagyon szép lett... <3 olyan ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  3. De drága vagy, köszönöm!! :) Hát még ha látnád a többiekét, néha azt sem tudom, mit keresek én a versenyben :D De ez most nagyon jól esett <3 <3

    VálaszTörlés