2015. március 13., péntek

I am...

Ismét egy nagyon jó hangulatú klubdélelőttöt szervezett Mariann és Betsie Esztergomban. A mostani alkalom témája a simple stories I am elnevezésű kollekciójára, és a következő videóra épült:


Így ezen a délelőttön mi is mind fekete felsőben mentünk, és az utasításoknak megfelelően kitaláltuk a szót/szavakat, amik mostanában leginkább jellemeznek minket. Nálam az erős és önálló nyert, de gondolkodtam a tökéletlenen, az egyedin, az önmagamon... ezek mind erősen bennem vannak mostanában, de végül mégis a fenti két szó mellett döntöttem. Az életemben jelenleg szinte kivétel nélkül minden megváltozik, így úgy érzem, ezek jellemeznek leginkább.



Alkottunk egész délelőtt, az eredmény pedig itt látható... :) Leginkább motivációs oldalként tudnám jellemezni... a fotó végül nem a fenti lett, hanem a nagyon vigyorgós... talán a másik jobb lett volna, de így sem rossz :)





A mi videonk pedig az alábbi linken érhető el (valamiért nem engedi beágyazni...). A zene nekem nem tetszik, kicsit túl drámai, én ennél vidámabbat tettem volna alá, de nem is ez a lényeg. :)

3 megjegyzés:

  1. Nekem tetszik a nagyon vigyorgós 😃 az erős, önálló NŐhöz ez passzol, a másik olyan kis bizonytalanka...
    Maga az oldal is friss, fiatalosan magabiztos, tetszik 😊

    VálaszTörlés
  2. Szuper lett a fotód, az oldalad, a bejegyzésed, Dorka!! Örülök, hogy jól érezted magad!

    VálaszTörlés