2014. május 30., péntek

Az eddigi legnagyobb falat: Utazós album, Izrael!

Ezt az albumot már a kezdetektől nagyon élveztem, ez is egy online tanfolyam eredménye (ha gondoljátok, itt megvehető). Szilvi csodálatos videókat készített hozzá, így az ilyen nagyon kezdők, mint én is meg tudtam csinálni :) Persze kellett hozzá az ehhez való alkotócsomag is - tintapárnának a toffee-t érdemes választani.

Ja, és ha lehet egy tanácsom: annak ellenére, hogy ez egy előre kialakított csomag, ne a borítóval kezdjétek... én megszívtam vele, szóval tapasztalatból mondom :) Megcsináltam a videó szerint, 2 cm-es gerinccel, aztán a végén kellett csinálnom egy újat, mert annyira teleraktam, hogy végül még új spirál is kellett hozzá :D

Albumadatok számokban: 74 beragasztott fotó (borítékokban lévőkkel együtt 92), 45 oldal a bővítményekkel együtt, az album mérete 16*11 cm, az album vastagsága nálam végül 6cm lett. A ráfordított időm összességében 81 nap, de nem minden nap foglalkoztam vele, csak amikor lett ihletem :)

Nem akarok minden apróságot leírni, beszéljenek a képek. Ha kérdés lenne, csak szóljatok bátran :)

Amit használtam hozzá:

- SF alkotócsomag (én vettem még plusz csomagot a betűkből és a betűkivágós ívből - sajnos nincs több betű a gyakrabban használtakból benne :( )
- mosogatószívacs (tintázáshoz)
- szalag (nekem speciel OBI-s)
- dekorgumi (egyedi "bélyegzőhöz")
- dekortapaszok (dekortapasz.hu)
- gyöngytollak (pippinél a napsárga és türkiz)
- füzetlapok
- emlékek - jegyek, belépők, blokkok...
- repesztős glossy
- sima glossy
- kétoldalú ragasztók
- 3D ragasztószalag
- vonalzó, ceruza, vágóalátét - ha nem akarsz mindent összekenni/ragasztani/vágni..., szike, két olló - kisebb és nagyobb


Az eredeti borító...És az új :)
Kibontva...10 megjegyzés:

 1. Hivatalosan is el vagyok ájulva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fantasztikusan mesésen szépségesen csodálatos lett!!! Ügyes vagy!!!!!

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok! Csodaszép lett az albumod!!! :)

  VálaszTörlés
 3. wow :) Nagyon jó!!! Ennyire jól elmagyarázzák a tanfolyami videók? Hűűű, és újra hűűűű :))

  VálaszTörlés
 4. Én is le vagyok nyűgözve, Dóra! Nagyon szép lett az albumod. Gyönyörű és tartalmas! Gratula!! <3

  VálaszTörlés
 5. Gratulálok, csodaszép albumot készítettél! Büszke lehetsz rá! ;)

  VálaszTörlés
 6. Jaj de dragak vagytok, koszonom :)) Aniko: annyira jok a videok, hogy mar mielott elkezdtem alkotni is tatott szajjal neztem oket vegig :D Erdemes befizetni ra, nagyok sok jot tanit benne Szilvi! :)

  VálaszTörlés