2014. július 28., hétfő

Scraptábor - dobozalbum

Idén volt életem első scrapbookos tábora, és nem bántam meg, hogy elmentem - pedig eleinte nem sok kedvem volt, mint ahogy mostanában nagyjából semmihez... .

Az első napon került sor Bee (Sztarenki Szilvi, scrapfellow) dobozalbumára. Már akkor is ez érdekelt legjobban, amikor még csak a programokat olvastam, de ott végképp beleszerettem a dologba :) És mivel nem szeretek semmit félbehagyni, a táborban bemutatott többi technikát majd max. itthon megcsinálom, mivel a két napot teljes egészében a dobozba való albumka elkészítésével töltöttem. :)

Imádtam az aprólékosságát az egésznek, a sötét kraft kartont és az elkészült kis virágokat is distress inkkel öregítettem meg picit (ezt is köszi Bee-nek :))
Biztos én vagyok a béna, mert bár a pentartos struktúrpaszta és a gesso nagyon bejött, a gyöngytollaik nem nyerték el a tetszésem... ahogy a képen is látszik, nem sikerült szépen dolgoznom vele, amint abbahagytam a nyomást, a tubus visszaszívta az anyagot, ha pedig csak elvettem onnan, csúcsos lett... asszem gyöngytollak tekintetében maradok pippinél...

A struktúrpaszta és a gesso is nagyon új még nekem, így ebben az albumban kipróbáltam őket...meg kicsit a mixed media-t is, amibe azonnal beleszerettem :) azt hiszem, ez most új szerelem... kellene majd hozza néhány szórófejes festék, de amíg az nincsen addig kifundálom ugyanezt vízfestékkel is....



A dobozban 3 kis tároló van, a legnagyobba került az album:



És az album maga:


















Amiket felhasználtam:
- sötét és világos kraft kartonok
- pékzsineg (ezzel fogtam össze az albumot)
- distress ink (öregítéshez)
- pentart gesso
- pentart struktúrpaszta
- fehér akrilfesték
- orvosi gézlapok
- fehér hímzőfonal
- drótdíszek (nőicsizma)
- címkék (nőicsizma)
- dekorgombok (scrapfellow)
- rózsaszín, kék, zöld, piros és barna mistek
- pentart glitterpaszta
- cupcake papír
- tinták
- tűfilcek
- kétoldalú sima és 3D ragasztó
- glossy



1 megjegyzés: